caziestar

Alla inlägg den 16 september 2012

Av caziestar - 16 september 2012 03:49

Inatt spelade jag med Copenhagen Guns och stämningen var på topp på Lions & Barrells vid Parken i Köpenhamn! Bra publik och mycket röj! Tusen tack för alla som kom! Vi spelade mot dörren! Dvs att man får betalt det som kommer in i biljett intäkter! 3 band spelade denna kvällen under samma premisser och dörren skulle delas i tre!! Eftersom vi var första bandet ut så märkte jag inte förrän efter att vi spelat att ett av banden hade satt en lista på 148 personer som GÄSTLISTA! Hör och häpna! Dvs att medans vi andra hade ca 10 av dessa på listan så hade en medlem i ett av banden förstört för alla! Indirekt lurat oss på vårt gage, Einstein!! Han tänkte att eftersom det stod "Fri gästlista" så var han tvungen att bjuda ALLA GRATIS?! Hallåja! Tänkte han överhuvudtaget på vad han sysslade med?! Fy fan vad förbannad denna damen blev då det finns tre saker jag hatar mest av allt, lögnare, tjuvar och orättvisor! Det fanns inte ord för hur orättvist detta kändes! Jag drar upp ämnet och helvetet bryter lös då denne personen vägrar att spela om inte folk på listan får komma in!? Visst säger jag! Vi släpper in "ert" folk gratis men då får ni inte en krona från dörren!

SÅ BLEV DET! Dörren delades i två och det var det enda rätta!

Måste bara tillägga att det är otroligt att ett SÅ BRA band som de gör en sån grej är absurt! Folk hade lätt betalat 150:- för att se dem! (Det kostade 100:- i dörren ikväll!
100 pers på gästlistan = - 10.000:-

Suck säger jag bara!

(Bilden tog jag idag efter spelningen! :)

Presentation

THE NAKED TRUTH

Kategorier

Senaste inläggen

Famoüs Jameson

  Är mitt huvudband där vi komponerar och skriver allting inbördes och är ute och spelar flitigt regelbunder!


CopyCat Duo

Duo trubadurer där jag är kompgitarrist och varvar sologitarrister efter kundens och tillställningens behov och önskemål!

Copenhagen Guns - A tribute to Guns n Roses

Copenhagen Guns är ett Guns n Roses triute band jag är lead vokalist för! Följ oss på vårt lilla äventyr runt om i Sverige och Danmark!

Fråga mig

1 besvarad fråga

Kalender

Ti On To Fr
          1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15 16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
<<< September 2012 >>>

Sök i bloggen

Länkar

Lämna ett avtryck!

Arkiv

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards