caziestar

Alla inlägg den 31 augusti 2012

Av caziestar - 31 augusti 2012 11:44

Att ha tre skolbarn kan ta ut sin rätt när det är skolstart igen efter sommarlovet. Trots att man förberett sig så kommer där alltid någon överraskning. Är det inte lusepidemi så är det annat. Varför kollar inte alla föräldrar sina barn innan de skickar dem till skolan efter sommarlovet om de vet att de varit i riskzonen eller oavsett? Löss är något av det vidrigaste jag kan tänka mig få! Tänk er att få löss i mitt hår? Vem har tålamodet att luskamma min kalufs om det skulle hända? Tack och lov att min tös inte fått löss för jag talade om för henne tydligt att hon MÅSTE ha håret uppsatt och tvätta ordentligt med det speciel schampot vi har som lusen avskyr (har vi hört) Gör hon inte ALLT för att försöka slippa så rakar jag av skiten. Tror att hon fattat allvaret.. Hahahah!


Bokningarna inom musiken har tagit fart och livet leker. Famoüs Jameson har fått förfrågan om ett samarbete av ett lite större band (än vi är) vilket ger oss möjlighet att öka vår fanbase om vi sköter korten rätt och promotar en massa så jag tar tag i tidningar och annan press nästa vecka. Copenhagen Guns har fått förfrågan om att "bli med manager" ^^ DET kan både vara en fördel OCH en nackdel men vi kommer att lyssna på vad han har att säga och se huruvida det intresserar oss!


Mannen i mitt liv har överraskat mig på stort sätt när det kommer till stöd inom musiken, barnen och så vidare. Han känns trygg och livet är i balans.. Fantastisk känsla!


På återseende mina kära undersåtar!



Peace, love and understanding!


 



Tidigare månad - Senare månad

Presentation

THE NAKED TRUTH

Kategorier

Senaste inläggen

Famoüs Jameson

  Är mitt huvudband där vi komponerar och skriver allting inbördes och är ute och spelar flitigt regelbunder!


CopyCat Duo

Duo trubadurer där jag är kompgitarrist och varvar sologitarrister efter kundens och tillställningens behov och önskemål!

Copenhagen Guns - A tribute to Guns n Roses

Copenhagen Guns är ett Guns n Roses triute band jag är lead vokalist för! Följ oss på vårt lilla äventyr runt om i Sverige och Danmark!

Fråga mig

1 besvarad fråga

Kalender

Ti On To Fr
   
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27 28 29
30
31
<<<
Augusti 2012 >>>

Sök i bloggen

Länkar

Lämna ett avtryck!

Arkiv

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards